| Jeśli jest jakiś niewygodny użytkownik, który w stosunku do mnie jest niegrzeczny i nęka mnie, to czy jest możliwość zablokowania, albo dodania do ignorowanych? |
| Jest bardzo niegrzeczny, czy tylko trochę? |
| Wojciech Grzegorz Domagała, Jest na płaszczyźnie zmysłowej, możesz udawać, że takiego nie dostrzegasz, uwierz, a tak się stanie. Z drugiej strony, nie musisz się starać z niedostrzeganiem go, bo takich użytkowników prawie tu nie ma, więc nie mogą być stanowiący problem.
Jeśli jednak, to można takiego użytkownika złapać lub, uciec przed takim użytkownikiem, nie dając się zamiennie, złapać jemu, wtedy należy uciekać w kierunku na pozaprzestrzeń |
| Ten wpis trzeba chyba przełożyć z tutejszego na nasze. I to będzie mniej więcej tak: Albo będziesz udawał, że takich użytkowników nie ma, albo po prostu oni cię wygryzą i zmuszą do odejścia. Tak czy siak nie możesz liczyć na realną pomoc, tylko na siebie. Miłego dnia! |
| Nigdy ani razu nie skorzystałam z Tej funkcji. Budziła we mnie odrazẹ. :) |
| Bettina, nie psuj w głowie Grzegorzowi |
| Nie ma takiej funkcji jak ignoruj. Można jedynie pisać na kontakt admin, co jest tyle warte ile śnieg zeszłego toku |
| Roku* |
| Gdyby była ten portal już by nie istniał. Fakt. Korzystałam z tej funkcji na fb. Kiedyś ktoś mi zwrócił uwagẹ, że czẹstotliwość na fb zwraca uwagẹ Być może znajomej z nadpobudliwością, z borderline I to faktycznie było celną informacją.
Albo opadła mi szczẹka. |
| Zawsze istniejemy w jakichś rozważaniach, ale co o czymś sądzi zupełnie mi obca osoba, było mi obojẹtne. To siẹ nazywa mieć, zapominam ciągle tego słowa , brak dystansu , mieć stałe resentmenty. |
| Kończąc, z reguły blokujemy sie w rodzinie. |
| Aleks99, Tak, można neutralnie pisać do admina o pogodzie |
| Aleks99
Ja nie znam Grzegorza. |
| Jak tak przelecẹ w pamiẹci, ani jeden znajomy tak nie ma na imiẹ. |
| Ja na FB blokowałem ludzi po pijaku, na trzeźwo nie, potem znajdowałem w zablokowanych tyyylu, wielu przypadkowych, to zła funkcja, nie powinno być |
| I wiele sytaucji tak nie ma na imiẹ. |
| Grzegorz jest rzadki, kiedyś był mniej |
| Z kim ty stereo, rozmawiasz? |
| ale on jest taki dziewiczy ze swoimi tekstami. pewnie sam siebie molestuje |
| Po prostu Grzegorz Domagała postawil pytanie. |
Część postów została ukryta (45)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
| Bettina, Kurę tez hodowałaś w wodzie, masz akwa-syndrom |
| Może na odludziach w walących się pegeerach |
| Aleks99 8 min. temu
"A staromiejskie, drewniane domostwa poszły pod młot i od dobrych 10 lat nic tam nie pobudowano, plac zarasta krzakami, ogrodzony płotem z zardzewiałej blachy"
O, to tam może coś ciekawego wyżyć, trzeba z noktowizorem obczajać, czy jest. Szkoda drewnianostwa |
| Aleks99, Tak właśnie, co jeszcze nie wykupili, a latami leży, tzn może wykupili, ale nie eksploatują |
| Miałam obłẹdnie szczẹśliwe dzieciństwo I to zawsze jakoś skutkuje niekoniecznie potrzebą zabijania. |
| Bettina, Co stało się temu kotu? |
| Nic, umarł na starość. |
| Rzec można, że miał szczęście |
| Faktycznie. Nie nauczył siẹ czytać. |
| Co dopiero pisać. Analfabeta. |
| Jak był ze wsi, to nawet było mu na plus |
| Pamiętam jak w jednym z tych drewniaków mieścił się jeszcze zakład fryzjerski - starszy facet miał. A potem wszystko odeszło i drzew o wiele mniej. Tylko beton i beton |
| Asfalty i betony to przyszłość, niestety i wszystkim pasująca prawie - tzn 80% chyba popiera taki stan |
| Aleks99, ja pamiẹtam jeszcze, ze nie pamiẹtalam sąsiadów. I ze jak szłam przez wieś z biblioteki, czytalam książkẹ. To byl kilometr. Zeby sie nie nudxic. |
| Robilam obore rodzicom. |
| Resentymenty |
| Też byłem zawsze dziwny |
| Ja nie bylam dxiwna. To brak kultury obycia. |
| dziadek zawsze mnie przestrzegał na wsi jak bywałem, przed minami krowimi. Podobno potrafiły nogę urwać do uda |
| Normalnie dxis. Szlabym z Pichwalony. |
| Pochwalony. |
| Szłabym śliczne nie,? |
| Bettina
"Ja nie bylam dxiwna. To brak kultury obycia."
Aaa, Asertywność |
| Brak komunikacji. |
| Na wsi. |
| Aleks99, E nie, raczej zwiększały przyczepność, ale czasem powodowały poślizgi - spokojnie, już ich nie ma, podobno jeszcze gdzieś bardzo blisko ściany wschodniej, tak, można Florka zapytać |
| A ja mordowałem dzień dobry, czasem wymijałem o kilometr lub dwa, by musieć mówić, miałem wadę wymowy na r, zacinałem się przy dzień dobry, szkoda, że nie byłem pobożny, bo mogłem "pochwalony" nie musiałbym wymijać tak daleko. Nie pobożny, ale musiałem pokutować, wypychano mnie do słuchania kazań, nie oglądałem teleranków, wolałem teleranki |
| Komuś się krzywda stała ? |
| Wojciechu, jak masz skargi bądź zażalenia to proponuję ten post
https://www.opowi.pl/forum/post-skarg-i-zazalen-w1541/ |
| W naszej małej społeczności dbamy o komfort każdego uzytkownika |
| Trzeba go wyhędożyć |
| A kto wie na co to chore może być? |
| czyli nie ma funkcji blokowania - ignorowania :/ |
| To że nikt jeszcze się na nią nie natknął, nie musi od razu oznaczać, że ona nie istnieje, nie bądźmy pesymistami, ale Bettina ma rację, ta funkcja psułaby portal i mnożyła klony |
| Wojtuś biedaku, co się stało? |
| Aż dziwne, że takie rzeczy wypisujesz. W stanie udźwignąć nie jesteś krytyki? |
| Jakieś demony się tu pojawiły |
| WGD przecież nikt ci nie broni ignorowania |
| Ale jak się zdeklarował, to przyjdzie mu to łatwiej |
| Chyba, że |
| nie da się? |
| Ale można mieć nadzieje na przyszłość, tylko to byłby koniec złotej wolności |
| Nie wszyscy potrzebują, dekadencja by odpadła i każdy świr - cała opoka prócz Pasji i DD |
| I Marg |
| Zakładka "kontakt" na samym dole. Piszesz "XXX mię nęka i zasługuje na zablokowanie". Prosta filozofia, chociaż przypuszczam że już ktoś to wypróbował i nie wiadomo czy wyszło. Warto zaryzykować, pozdrawiam i żegnam. |
| Sandra, Wspaniała rada, na pewno zadziała. Ciekawe jeszcze kto nęka WGD? |
| Dla was sciana rzeczywistości jest jeszcze daleko |
| Ale w końcu ma nią traficie |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji